Antena 3 Externe EXPLOZIE la o mină din Donetsk. Cel puţin 30 de oameni au murit şi alţi 70 sunt blocaţi sub pământ

EXPLOZIE la o mină din Donetsk. Cel puţin 30 de oameni au murit şi alţi 70 sunt blocaţi sub pământ

de G.S.    |    04 Mar 2015   •   09:42
EXPLOZIE la o mină din Donetsk. Cel puţin 30 de oameni au murit şi alţi 70 sunt blocaţi sub pământ
Sursa foto: Foto: pakistanbeats.com
UPDATE. 32 de persoane au murit şi cel puţin 70 sunt încă blocat sub pământ, în urma exploziei la mina din Donetsk, a declarat Vladimir Tsymbalenko, şeful direcţiei de siguranţă din industria minieră locală.
 
---

O explozie fatală a avut loc în mina Zasyadko din Donetsk, relatează Russia Today

În mină se aflau cel puţin 73 de persoane, conform Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă din republica auto-proclamată Donetsk.
 
Deşi ministerul a anunţat că sunt cel puţin 73 de persoane în subteran, sindicatul minerilor a raportat o cifră de 207 oameni care se aflau sub pământ la momentul incidentului. 
 
Din primele informaţii, cel puţin o persoană a murit şi alte 14 au fost grav rănite. De asemenea, din investigaţiile preliminare reiese că explozia a avut loc din cauza unei acumulări de gaze. 
 
Industrie extractivă şi de prelucare a cărbunelui este una din cele mai mari din regiune, în care sunt aproximativ 500.000 de lucrători.
 

×

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close