Antena 3 CNN Externe O femeie de 28 de ani a născut în timp ce făcea duş, fără să ştie că e însărcinată

O femeie de 28 de ani a născut în timp ce făcea duş, fără să ştie că e însărcinată

O femeie în vârstă de 28 de ani, din Australia, a născut în timp ce făcea duş fără să ştie că este însărcinată.

O femeie de 28 de ani a născut în timp ce făcea duş, fără să ştie că e însărcinată
Sursa foto: Mirror Online
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Apr 2022   •   11:09

Dimitty Bonnet a fost în stare de şoc atunci când a simţit subit nevoia să împingă, în timp ce făcea duş. Aceasta a prins capul bebeluşului între picioare.

Femeia mai este mama a doi copii: Nate de 5 ani şi Darci de 3 ani.   

Conform Mirror Online, ea a avut menstruație regulată şi cu câteva săptămâni înainte să nască, pe 26 februarie 2022,  aceasta a făcut un test de sarcină care a ieşit negativ.  

În momentul în care Dimitty se afla la duş a strigat după ajutor, iar soţul ei a găsind-o în baie acoperită de sânge şi cu un nou-născut în braţe.   

”Toată viaţa, am avut fluctuaţii de greutate, aşa că nu m-am gândit că e ceva în neregulă când m-am îngrăşat câteva kilograme.  Cu o luna înainte să nasc, am zburat cu avionul şi chiar am făcut o radiografie, după o accidentare la rugby, cu şase săptămâni în urmă.

Absolut nimic nu mă anunţa că sunt însărcinată.

”Cu o seară înainte să nasc, m-am simţit un pic rău. Mă durea un pic stomacul, aşa că m-am culcat mai devreme. Când m-am trezit, aveam senzaţia că trebuie să merg la toaletă, dar nu puteam.

M-am gândit să fac un duş. Soţul meu încă dormea. La un moment dat, am simţit nevoia să împing şi următorul lucru pe care mi-l amintesc este că ţineam capul bebeluşului între picioare”, a povestit Dimitty.   

 

×
Subiecte în articol: nascut Australia
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close