Antena 3 CNN Externe S-a dus la magazin să cumpere dulciuri și s-a întors cu 100.000 de dolari: "Nici într-un milion de ani nu m-am gândit că voi încasa un bilet câștigător"

S-a dus la magazin să cumpere dulciuri și s-a întors cu 100.000 de dolari: "Nici într-un milion de ani nu m-am gândit că voi încasa un bilet câștigător"

O femeie din SUA a devenit bogată peste noapte. După ce a ieșit de la serviciu, femeie a decis să intre la un magazin pentru a cumpăra câteva dulciuri la copii. Fără vreo intenție precisă, femeie a achiziționat și un talon răzuibil, care s-a dovedit a fi câștigător.

S-a dus la magazin să cumpere dulciuri și s-a întors cu 100.000 de dolari: "Nici într-un milion de ani nu m-am gândit că voi încasa un bilet câștigător"
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Dec 2023   •   16:53

Mary Hargis a devenit posesoare sumei de 100.000 de euro după ce a ales un talon răzuibil câștigător.  

"Nici într-un milion de ani nu m-am gândit că astăzi voi încasa un bilet câștigător la loto!", a declarata femeia. 

Acum, femeia spus că intenționează să folosească banii din premiu pentru a-și ajuta familia. Hargis a câștigat 100.000 de dolari după ce s-a oprit la un magazin și a cumpărat și un bilet pentru un joc numit $10 Print 'n Play X the Money.

Citește și: Clipe de coşmar pentru sute de turişti: Un urs a alergat printre oameni pe pârtia de schi

Conform calculelor făcute de oficialii loteriei, biletul cumpărat de femeie are o șansă din 480.000 de a fi câștigător.

Loteria din Virginia nu a precizat în comunicatul de presă cât de mult a păstrat femeia după plata taxelor. Pe lângă faptul că își va folosi câștigul pentru familie, ea speră să își cumpere o mașină nouă.

×
Subiecte în articol: bilete castigatoare castig la loterie
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close