Antena 3 CNN Externe Fetiţa pozată în Maroc nu este Madeleine McCann (VIDEO şi GALERIE FOTO)

Fetiţa pozată în Maroc nu este Madeleine McCann (VIDEO şi GALERIE FOTO)

Fetiţa pozată în Maroc nu este Madeleine McCann <font color=red>(VIDEO şi GALERIE FOTO)</font>
27 Sep 2007   •   11:24

Fetiţa blondă care apare în fotografiile din Maroc nu este Madeleine McCann. Specialiştii au analizat fotografiile unei fetiţe în Maroc, care se presupunea a fi chiar micuţa răpită în mai, în Portugalia. Câteva fotografii arată o femeie îmbrăcată în haine tradiţionale transportând în spate o fetiţă blondă, cam de aceeaşi vârstă cu Madeleine. Autorul acestor fotografii este un turist spaniol aflat în vacanţă în Zinat, în nordul Marocului. Părinţii Madeleinei, Kate şi Gerry McCann, au vazut fotografiile. Aceştia au fost deja în Maroc în luna iunie, după ce aflaseră că există posibilitatea ca fetiţa lor să fie în acolo, pentru a atrage atenţia asupra dispariţiei fiicei lor. Fetiţa care apare în fotografii a fost identificată ca fiind Bushra Binhisa, fiica în vârstă de 5 ani a unui fermier din Maroc.

Deşi cele două fetiţe seamană, este clar că micuţa din Maroc nu poate fi Madeleine, fapt dovedit şi de noile fotografii(galerie foto), mult mai clare ale Bushrei Binhisa. Părinţii Hafida Akchar şi Ahmed Mohammed Binhisa au arătat poliţiei şi jurnaliştilor certificatul de naştere al fetiţei lor.

Reprezentantul publicaţiei ?Evening Standard?, jurnalistul Rashid Razaq, a fost la faţa locului şi a văzut-o pe presupusa Madeleine. Deşi este o veste tristă pentru părinţii Madeleinei, pozele nu o arată pe fiica lor a concluzionat Razaq.

IMAGINI CU PRESUPUSA MADELEINE Sursa: SkyLife.it

GALERIE FOTO Sursa foto: Sky News

Antena3.ro

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close