Antena 3 CNN Externe Grecia. Un post privat de televiziune din Atena, atacat cu focuri de armă

Grecia. Un post privat de televiziune din Atena, atacat cu focuri de armă

Grecia. Un post privat de televiziune din Atena, atacat cu focuri de armă
Sursa foto: grecia focuri de arma
17 Feb 2009   •   23:48

Mai multe focuri de armă au fost trase marţi seară de către persoane necunoscute asupra unui post de televiziune grecesc, anunţă AFP. Incidentul a avut loc în faţa sediului televiziunii Alter, situat la periferia oraşului Atena, şi nu a provocat victime, potrivit poliţiei elene.
Cele patru persoane care au lansat atacul purtau cagule şi caschete şi au tras aproximativ zece focuri de armă, folosind mai multe pistoale. Gloanţele au atins şi câteva maşini care erau parcate în faţa clădirii.
Autorităţile, în frunte cu Ministrul de Interne au criticat atacul, şi au dat asigurări că persoanele implicate vor fi arestate.
Manifestările de acest gen au luat amploare după incidentul de anul trecut când un student grec a fost omorât de un poliţist. Din decembrie 2008, mai multe grupări teroriste au atacat atât sediul Ministerului Culturii, cât şi cel al unei secţii de poliţie dintr-o suburbie a Atenei.
Primul atac a fost revendicat de gruparea Lupta Revoluţionară, responsabilă de mai multe atentate din 2003, iar al doilea de o grupare nouă, denumită Secta Revoluţionarilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: focuri de arma post de televiziune
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close