Antena 3 CNN Externe Gruparea de hackeri Anonymous a publicat un ordin secret al Ministerului rus al Apărării | Șoigu nu mai semnează ordinele de ministru

Gruparea de hackeri Anonymous a publicat un ordin secret al Ministerului rus al Apărării | Șoigu nu mai semnează ordinele de ministru

Grupul de hackeri Anonymous a spart baza de date a Ministerului rus al Apărării și a publicat un document secret despre Ucraina.

Gruparea de hackeri Anonymous a publicat un ordin secret al Ministerului rus al Apărării | Șoigu nu mai semnează ordinele de ministru
Sursa foto: Twitter/khotgoid81
de Alexandra Ionescu    |    29 Mar 2022   •   09:48

Potrivit documentului, se pare că Rusia pregătește o serie de videoclipuri și fotografii false pentru a discredita armata ucraineană în legătură cu creșterea cazurilor de predare a personalului militar rus.

Ordinul este datat 21 martie și are următoarele subpuncte: 

1. Elaborați și distribuiți o serie de materiale video care demonstrează comportamentul inuman al personalului militar al Forțelor Armate ale Ucrainei și al formațiunilor naționaliste de pe teritoriul Ucrainei în legătură cu prizonierii care și-au exprimat dorința voluntară de a se preda.

2. Elaborați și distribuiți o serie de materiale grafice cu dovezi care să demonstreze folosirea actorilor în timpul filmării de către ucraineni a materialelor cu rușii luați ostatici De asemenea, să fie negat faptul că Forțele Armate ale Federației Ruse folosesc militari aflați în termen.

3. Să se elaboreze suport informațional al materialelor care să fie plasate în comentarii, cu argumente solide privind modul în care se încalcă Convenția de la Geneva privind tratarea prizonierilor de război.

Rețeaua a atras atenția asupra unui alt fapt interesant: ordinul a fost semnat de ministrul interimar al Apărării al Federației Ruse, generalul Dmitri Bulgakov și nu de Șoigu.

Ministrul Apărării, Serghei Şoigu, a fost dispărut de la jumătatea lunii martie şi a apărut o singură dată în public.

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close