Antena 3 CNN Externe Incendiile fac ravagii în Sicilia. Trei morţi (VIDEO)

Incendiile fac ravagii în Sicilia. Trei morţi (VIDEO)

Incendiile fac ravagii în Sicilia. Trei morţi <font color=red>(VIDEO)</font>
22 Aug 2007   •   21:20

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 2 sunt date dispărute în Sicilia, unde o serie de incendii, probabil provocate, continuă să facă ravagii. Circa 20 de focare de incendiu sunt încă active în câteva dintre regiuni, flăcările ameninţând zeci de locuinţe situate la periferii. Numeroşi turişti şi localnici au părăsit una dintre localităţile afectate, situată în apropierea oraşului Palermo, iar spitalul local a fost evacuat. Victimele s-au înregistrat într-o aşezare rurală din apropiere de Messina, în nord-estul Siciliei. Şi localitatea turistică Cefalu, din apropiere de Palermo, a fost acoperită de un nor gros de fum negru. Zeci de pompieri luptă cu un violent incendiu, izbucnit pe dealurile din apropierea oraşului. Flăcările sunt acum sub control, însă pompierii nu au reuşit să stingă incendiul complet, din cauza temperaturilor ridicate, şi a vântului puternic.

În Sicilia, termometrele au indicat peste 31 de grade Celsius. Zeci de vile au fost distruse de flăcări, în cursul zilei de miercuri. Incendiile de pădure au provocat tragedii în Italia şi la începutul verii. 8 persoane şi-au pierdut viaţa în diverse regiuni din sudul Italiei.

Autorităţile locale investighează cauzele incendiilor recente, dar cea mai probabilă este varianta unei ţigări lăsate aprinse, care să fi aprins vegetaţia -

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un val de aer tropical cuprinde România. Unde va fi cel mai cald
x close