Antena 3 CNN Externe Italia. 6 români morţi într-un accident

Italia. 6 români morţi într-un accident

Italia. 6 români morţi într-un accident
01 Iul 2007   •   10:56

Autorităţile italiene au stabilit identitatea celor nouă români care se aflau în microbuzul care s-a răsturnat pe o autostradă. Opt dintre românii implicaţi în accident sunt din localitatea Buhuşi, judeţul Bacău şi se întorceau acasă după câteva luni de muncă. Cel de-al nouălea pasager, o femeie, este originară din Constanţa.

6 români, 4 bărbaţi şi două femei, şi-ai pierdut viaţa, şi alţi 3 au fost răniţi, într-un accident de microbuz, în Italia. Şoferul maşinii înmatriculate în judeţul Bacău a pierdut controlul asupra vehicolului, după ce aparent, a adormit la volan. Microbuzul s-a răsturnat, înainte de ora locală 7, pe autostrada 1, între Florenţa şi Roma. Poliţia italiană a declarat că victimele sunt români, judecând după documentele găsite la faţa locului.

Un microbuz cu români, după toate probabilităţile, s-a răsturnat pe autostrada A1, dintre Milano şi Napoli. În Italia, duminica nu este zi lucrătoare, dar se presupune că microbuzul trasporta români din Roma, care munceau la negru, către o destinaţie din afara capitalei. Potrivit poliţiei rutiere italiene, victimele par să fie români, judecâmnd după documentele descoperite la locul accidentului.

''Nu ştim prea multe, dar am aflat între timp că este vorba de un singur autoturism, un singur autoturism a fost implicat în incident. Conducătorul auto este român dar nu ştim mai multe pentru că patrulele sunt încă la faţa locului. Răniţii au fost duşi la spital cu elicopterul pentru că erau în stare foarte gravă'', a declarat un reprezentant al Poliţiei Rutiere din Roma. Un rănit în stare gravă a decedat la spital.

Un român ucis pe autostrada italiană
Nu este singurul incident rutier în care a fost implicat un român. În jurul orei 3 dimineaţa, un tânăr de 22 de ani a fost ucis pe o autostradă în apropiere de localitatea italiană Salorni. Conform poliţiei rutiere, tânărul român făcea autostopul şi s-a decis la un moment dat să traverseze autostrada. În acel moment a fost lovit în plin de un autoturism. Poliţia italiană a stabilit că şoferul maşinii nu putea evita impactul, iar vina producerii accidentului aparţine în totalitate tânărului din România.

6 ROMÂNI ŞI-AU PIERDUT VIAŢA ÎNTR-UN ACCIDENT ÎN ITALIA

Antena 3

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close