Antena 3 CNN Externe Italia continuă campania de presă împotriva românilor (VIDEO)

Italia continuă campania de presă împotriva românilor (VIDEO)

Italia continuă campania de presă împotriva românilor <font color=red>(VIDEO)</font>
10 Noi 2007   •   17:40

Campania împotriva românilor din Italia continuă în presa din Peninsulă. Cu toate acestea, jurnaliştii italieni vorbesc şi despre situaţia românilor care muncesc legal în Italia. Implicaţi fără voia lor în acest conflict, aceştia condamnă ferm crima comisă de conaţionalul lor, Nicolae Romulus Mailat, precum şi toate celelalte infracţiuni de care se fac vinovaţi români.

?De o săptămână un singur cuvânt stă pe buzele tuturor italienilor: românii. Uciderea barbară a Giovannei Reggiani e ultimul episod dintr-un şir lung de infracţionalităţi comise de români.? Aşa începe un material apărut în presa italiană despre românii din ţara lor. Jurnaliştii italieni enumeră cele mai grave incidente comise de conaţionalii noştri precum episodul din 26 aprilie când românca Doina Matei a ucis-o cu o umbrelă pe italianca Vanessa Russo, într-o staţie de metrou.

La capătul opus, ne sunt prezentaţi şi românii ?buni?. Cei care au obţinut slujbe legale în Italia, cei care duc o viaţă cinstită şi liniştită. De diferite profesii, cu toţii condamnă gestul românului Nicolae Mailat.

Campania de presă anti români a fost reluată o dată cu uciderea Giovannei Reggiana de către românul Nicolae Mailat, în urmă cu o săptămână. În urma acestui incident violent, autorităţile italiene au expulzat deja câţiva zeci de români, care au comis infracţiuni pe teritoriul Italiei.

IMIGRANŢII ROMÂNI ÎN CONTINUARE SUBIECT DE PRESĂ ÎN ITALIA 

Antena 3

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close