Antena 3 CNN Externe La numai 5 ani a fost acuzată de AMENINȚARE TERORISTĂ, dintr-un motiv halucinant

La numai 5 ani a fost acuzată de AMENINȚARE TERORISTĂ, dintr-un motiv halucinant

La numai 5 ani a fost acuzată de AMENINȚARE TERORISTĂ, dintr-un motiv halucinant
Sursa foto: Foto: www.homorazzi.com
31 Ian 2013   •   23:24

O fetiță de numai 5 anișori a fost acuzată de amenințare teroristă după ce i-a spus unei colege că o va împușca cu un pistol Hello Kitty, care produce baloane de săpun. Micuța a fost exmatriculată de la școală pentru 10 zile, scrie foxnews.com.

Familia fetiței a angajat un avocat care să lupte împotriva pedepsei, care inițial a fost de 10 zile pentru amenințare teroristă, după care a fost redusă la 2 zile în urma unei întâlniri pe care mama ei a avut-o cu oficialii școlii. La această întâlnire, mama a reușit să obțină o acuzație mai ușoară și anume amenințări grave asupra unui coleg.

”Este de râsul lumii”, a declarat Robin Ficker, avocatul fetiței. ”Este doar o micuță care nu are idee ce înseamnă a ucide sau ce s-a întâmplat în Connecticut”, a adăugat acesta.

Ficker a declarat că oficialii școlii susțin că fetița a decurs la amenințări pe data de 10 ianuarie, în timp ce aștepta autobuzul școlii cu o colegă. Un profesor, care a auzit discuția între cele două, a căutat-o pe fetiță în ghiozdan, dar nu a găsit ”arma”.

Ziua următoare, micuța a fost interogată de directorul școlii, discuție în urma căreia a fost foarte afectată. Un profesor a chemat-o chiar în fața clasei, spunându-i că poliția ar putea interveni în cazul ei.


×
Subiecte în articol: amenintare terorista
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close