Antena 3 CNN Externe Lech Walesa: Fraţii Kaczynski trebuie arestaţi

Lech Walesa: Fraţii Kaczynski trebuie arestaţi

Lech Walesa: Fraţii Kaczynski trebuie arestaţi
30 Aug 2007   •   18:21

Fostul lider al Solidarităţii, Lech Walesa, consideră că preşedintele şi premierul polonez ar trebui arestaţi, deoarece au încălcat legile ţării şi ale democraţiei. ?Trebuie eliminaţi. Cât o să mă ţină puterile, voi arăta poporului în ce fundătură a intrat democraţia poloneză?, a declarat Walesa. Acesta a atras atenţia asupra importanţei organizării alegerilor în cât mai scurt timp, dar şi a demascării gemenilor de la putere. ?Dacă nu arătăm ce ticăloşii au făcut fraţii Kaczynski, cu ajutorul demagogiei lui Rydzyk pot intra încă o dată în parlament?, a subliniat Lech Wałesa.

Lech Wałesa a dat asigurări că nu intenţionează să candideze. ?Acum e timpul pentru oameni mai puternici, tineri, cu imaginaţie. Eu pot să le dau sfaturi şi idei. Ei să lucreze?, a spus el. Fostul preşedinte nu a exclus faptul că îi sunt ascultate convorbirile.

?În timpul guvernării fraţilor Kaczynski e clar că sunt ascultat. Nu am dovezi, dar ştiu că ei sunt în stare să impună şi legea marţială?, avertizează Wałesa, care a adăugat că nu-i este teamă: ?Securitatea s-a străduit mulţi ani şi nu a reuşit să găsească nimic de care să se agaţe. Nici Kaczynski n-o să reuşească?.

Rompres

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close