Antena 3 CNN Externe Mai mulţi copii români de etnie romă şi părinţii lor, implicaţi într-un scandal care a degenerat în bătaie în Houston

Mai mulţi copii români de etnie romă şi părinţii lor, implicaţi într-un scandal care a degenerat în bătaie în Houston

Mai mulţi copii români de etnie romă şi părinţii lor, implicaţi într-un scandal care a degenerat în bătaie în Houston
de M.T.    |    27 Dec 2013   •   10:16

Bătaie în toată regula într-un cartier din Houston. În mijlocul scandalului se află câţiva zeci de părinţi ai unor copii români de etnie romă.

Vinovaţi de izbucnirea încăierărilor ar fi chiar copiii români, care ar fi furat o bicicletă. De aici şi până la bătaie a fost doar un pas, când părinţii au aflat de faptă.

Liniştea unui complex de apartamente din Houston a fost perturbată chiar în a doua zi de Crăciun, când locatarii, femei, bărbaţi, dar şi copii, s-au luat la bătaie în plină stradă. Mărul discordiei a fost  o bicicletă.

Câţiva copii de etnie romă ar fi furat bicileta pe care un copil din cartier a primit-o cadou de Crăciun, dar varianta părţii române este alta.

Mama unuia dintre copiii români susţine că bătaia a început când un alt grup de copii i-a ameninţat cu arme. Iar cei mai răniţi sunt copii români.

Scandalul a continuat şi după venirea poliţiştilor şi a jurnaliştilor. Oamenii legii au fost nevoiţi să cheme întăriri după ce un poliţist a fost lovit în faţă. Unul dintre români a fost încătuşat şi luat în arest.

Mai mulţi suspecţi au fost duşi la secţia de poliţie pentru a determina cine a provocat scandalul.

În acest timp, câţiva locatari, dar şi doi poliţişti, au ajuns la spital, unde sunt trataţi pentru răni minore.

×
Subiecte în articol: bătaie scandal Houston SUA bicicleta
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close