Antena 3 CNN Externe Mama lui Sarkozy nu vrea ca fiul său să se mai însoare

Mama lui Sarkozy nu vrea ca fiul său să se mai însoare

Mama lui Sarkozy nu vrea ca fiul său să se mai însoare
05 Dec 2007   •   11:51

Mama preşedintelui Franţei, Nicolas Sarkozy, care a divorţat în urmă cu două luni, a declarat pentru o publicaţie franceză că nu vrea ca fiul său să se mai însoare pentru că "s-a săturat de mirese". Andrée Sarkozy, în vârstă de 80 de ani, a declarat pentru publicaţia franceză ?Point de Vue? că fiul său nu ar trebui să aibă probleme în a-şi găsi o nouă iubită după divoţul de soţia sa, Cécilia. "Singura dificultate ar fi în a alege?, spune mama preşedintelui francez. Cu toate acestea, ea speră ca fiul său să nu se recăsătorească niciodată. ?M-am săturat de mirese", a concluzionat Andrée Sarkozy.

Nicolas Sarkozy şi-a anunţat divorţul în octombrie, la şase luni după ce a fost ales ca preşedinte al Franţei. Căsătoria sa cu Cécilia Sarkozy a durat 11 ani. Cécilia şi preşedintele au avut împreună un fiu şi câte doi copii din căsătoriile anterioare ale fiecăruia.

Andrée Sarkozy, care recent şi-a acompaniat fiul într-o vizită în China, a declarat că s-a înţeles bine cu Cécilia, dar că nu a fost foarte apropiată de fiicele acesteia.

"Sunt distante. Foarte reci, ca mama lor", a declarat doamna Sarkozy. Mama preşedintelui francez a vorbit, în interviu, şi despre femeile din guvernul actual, în special de ministrul Justiţiei, Rachida Dati, foarte apropiată lui Sarkozy, şi de cel al Economiei, Christine Lagarde. "M-am amuzat foarte tare (în China) cu fetele din guvern, cu care sunt destul de prietenă. Cu Rachida mă distrez mult", a mărturisit Andrée Sarkozy, adăugând, însă, că cea care o impresionează prin felul de a fi este Christine Lagarde deoarece "are o minte sclipitoare".

Foto: TF1
Antena3.ro

×
Parteneri
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie
x close