Antena 3 CNN Externe Mariah Carey, gafă uriaşă în direct după atentantul din Las Vegas. Cum a stârnit ura a milioane de oameni

Mariah Carey, gafă uriaşă în direct după atentantul din Las Vegas. Cum a stârnit ura a milioane de oameni

Mariah Carey, gafă uriaşă în direct după atentantul din Las Vegas. Cum a stârnit ura a milioane de oameni
Sursa foto: Foto: Twitter/Carly
03 Oct 2017   •   15:20

Luni dimineață, Mariah Carey avea plănuită o intervenție live în emisiunea ”Good Morning Britain” pentru a vorbi despre concertele de Crăciun pe care le va susține în Londra și Paris, potrivit foxnews.com.

Mariah Carey a avut o intervenție live din luxoasa sa reședință din Beverly Hills în emisiunea moderată de Piers Morgan. Artista trebuia să vorbească despre intinerariul concertelor de Crăciun, numai că moderatorul a adus în discuție evenimentul sângeros din Las Vegas, oraș de care Mariah Carey este profund legată.

„Mă rog pentru victime. L-au prins pe atacator? Este îngrozitor! Repet, mă rog pentru victime și sper ca totul să se termine cât de repede posibil. Am petrecut mult timp în Vegas și ce s-a petrecut acolo e o adevărată tragedie”, au fiost cuvintele divei luată prin surprindere de către moderatorul emisiunii.

Și poate cele spuse de ea n-ar fi fost atât de nepotrivite, dacă nu spunea asta din confortul casei sale din lux, fiind îmbrăcată cu o rochie sirenă și având un pom împodobit în spatele ei.

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close