Antena 3 CNN Externe Mărturia unui jurnalist din România prezent aseară în mijlocul atentatelor din Paris

Mărturia unui jurnalist din România prezent aseară în mijlocul atentatelor din Paris

Mărturia unui jurnalist din România prezent aseară în mijlocul atentatelor din Paris
14 Noi 2015   •   15:53

Corespondentul GSP, Daniel Scorpie, era pe Stade de France în momentul producerii atentatului terorist. Iată mărturia, pas cu pas, a fiecărui moment terifiant, trăit live.

"Totul a început la Saint Denis. Era minutul 17 al amicalului Franţa - Germania. Nimeni nu trăsese nici un şut spre poartă.

Apatia partidei, contrastantă cu atmosfera caldă din tribune, a fost spartă subit de o explozie puternică dinspre tribuna opusă celei Ouest, de unde urmăream jocul. Petardă?

"A intrat galeria lui Dinamo", glumea colegul de lîngă mine. Lumea nu s-a clintit însă, părea amuzată de bubuitură. Nici stewarzii nu se prea agitau. Doar trei minute mai tîrziu, a doua detunătură, cam din aceeaşi zonă. Evra era la minge, la centrul terenului.

Jucătorii îşi vedeau de meci pe gazon, fanii se concentrau pe valuri mexicane. Curînd deasura arenei s-a auzit un elicopter. Un spectator deja părăsise de urgenţă loja VIP.

Preşedintele Francoise Hollande era evacut de gărzile de corp şi dus pe "Champs-Elysees" la Ministerul de Interne. Petardele erau, de fapt, două încărcături explozibile detonate de doi terorişti", a scris Daniel Scorpie.

Mai multe, pe gsp.ro.

×
Subiecte în articol: atentate paris
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close