Antena 3 CNN Externe Mișcare de ultim moment a lui Putin, după atacul cu drone de la Kremlin | Medvedev: "Exact ce vor Washingtonul și mulți proști de la Bruxelles!"

Mișcare de ultim moment a lui Putin, după atacul cu drone de la Kremlin | Medvedev: "Exact ce vor Washingtonul și mulți proști de la Bruxelles!"

Președintele rus Vladimir Putin nu se afla la Kremlin la momentul atacului cu drone și "și-a păstrat calmul în privința deciziilor" după incidentul din noaptea de marți spre miercuri, potrivit lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al liderului rus.

Mișcare de ultim moment a lui Putin, după atacul cu drone de la Kremlin | Medvedev: "Exact ce vor Washingtonul și mulți proști de la Bruxelles!"
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mai 2023   •   17:55

Putin a revenit, joi, la biroul său după incidentul pe care administrația rusă l-a catalogat drept o "tentativă de asasinat" comisă de Kiev la ordinul Washingtonului.

Imagini transmise de televiziunea publică rusă îl arată pe președintele rus la o întâlnire cu ministrul Economiei, Maksim Reşetnikov, consemnează presa internațională.

Dmitri Peskov declarase mai devreme în cursul zilei de joi că liderul de la Kremlin va reveni la birou.

Citește și: Statele Unite răspund acuzației că au ordonat tentativa de asasinat asupra lui Putin | UE cere Moscovei să nu escaladeze tensiunile

În ceea ce privește răspunsul Rusiei la atac, Peskov a menționat că sunt examinate mai multe opțiuni, fără a detalia.

La momentul în care au explodat cele două drone deasupra Palatului Kremlinului, președintele rus se afla la reședința sa de la Novo-Ogariovo, în apropiere de Moscova.

Moscova a acuzat, joi, în mod direct Washingtonul că se află în spatele acestui atac, invocând faptul că Ucraina nu recurge la astfel de acțiuni fără a avea aprobarea SUA.

Atât Washingtonul, cât și Kievul au negat orice implicare.

Fostul președinte şi premier rus Dmitri Medvedev a acuzat și Bruxellesul că ar fi "aprobat" atacul cu drone asupra Kremlinului.

"Lucrul la care va conduce atacul terorist comis de autoritățile de la Kiev, ghidat de SUA și aprobat de liderii UE, este exact escaladarea conflictului. Asta este ceea ce doresc Washingtonul și mulți proști de la Bruxelles", a scris Medvedev pe Twitter.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close