Antena 3 CNN Externe "Moartea cu coasa", la încoronarea Regelui Charles | Imaginea virală care a stârnit un val de glume: "Diana a venit să-şi ia revanşa"

"Moartea cu coasa", la încoronarea Regelui Charles | Imaginea virală care a stârnit un val de glume: "Diana a venit să-şi ia revanşa"

"Moartea cu coasa" a fost văzută la încoronarea Regelui Charles. Ceremonia transmisă live a fost urmărită din toate colţurile lumii, iar internauţii nu au ezitat să atragă atenţia asupra unor scene sau detalii inedite.

"Moartea cu coasa", la încoronarea Regelui Charles | Imaginea virală care a stârnit un val de glume: "Diana a venit să-şi ia revanşa"
Sursa foto: Captură foto Twitter
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mai 2023   •   11:30

Un utilizator Twitter a atras atenţia asupra momentului în care o siluetă întunecată, asemănată cu „moartea cu coasa", a trecut prin cadru. Postarea a devenit virală, iar glumele s-au ţinut lanţ. „Diana își ia revanșa", a comentat un internaut. 

„A mai observat cineva Moartea la Westminster Abbey?", a scris bărbatul pe Twitter, în dreptul secvenţei filmate în catedrală, la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Postarea a devenit virală şi a strâns, în 24 de ore, nu mai puţin de 3,6 milioane de vizualizări.

„A mai văzut cineva că moartea își face apariția la încoronare?", a scris un alt internaut pe Twitter. Unii au afirmat că ar putea fi soţia prinţului Harry, Meghan Markle, deghizată, sau chiar prinţesa Diana, „care a venit să-şi ia revanşa".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Charles al III-lea a fost încoronat, sâmbătă, 6 mai, rege al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, în cadrul ceremoniei desfăşurate în catedrala anglicană Westminster.

 

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close