Antena 3 CNN Externe O farsă de zile mari: "Alo, spitalul? Sunt Regina Angliei. Cum se simte Kate?"

O farsă de zile mari: "Alo, spitalul? Sunt Regina Angliei. Cum se simte Kate?"

O farsă de zile mari: "Alo, spitalul? Sunt Regina Angliei. Cum se simte Kate?"
Sursa foto: Foto:Ap/ Agerpres
de S.T.    |    05 Dec 2012   •   18:25

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia sa, Kate, vor avea un copil, iar această veste a devenit principalul subiect de discuţie din Regat.

În dimineaţa zilei de luni, Casa Regală a anunţat că viitoarea mămică a fost internată la Spitalul Regele Edward al VII-lea, situat în centrul Londrei, pentru că are sarcină toxică.

Vezi cum se va numi şi cum va arăta copilul Prinţului William şi al lui Kate Middleton

Potrivit Casei Regale, greţurile matinale suferite de Kate sunt extrem de severe.

Doi DJ de la un post de radio foarte popular din Australia s-au gândit la o modalitate inedită pentru a afla amănunte în privinţa stării de sănătate a frumoasei Kate, relatează Daily Mail.

Prezentatorii postului de radio 2Day FM din Sydney s-au dat drept Regina Elisabeth şi Prinţul Charles şi au reuşit ceea ce îşi doresc toţi jurnaliştii din Marea Britanie. Cei doi au pus la cale, marţi dimineaţă, o farsă de zile mari.

Au sunat la Spitalul Regele Edward al VII-lea, cel în care este internată ducesa de Cambridge, şi au convins angajaţii spitalului că sunt reprezentanţii Casei Regale. Nebănuind intenţiile celor doi DJ, o asistentă medicală privată le-a oferit informaţii detaliate despre starea de sănătate a lui Kate.



Potrivit lui John Lofthouse, directorul executiv al spitalului, o asistentă medicală a discutat despre starea de sănătate a ducesei. "Apelul telefonic a fost transferat către o aripă a spitalului, apoi a avut loc o scurtă conversaţie cu una dintre asistente. Spitalul regretă profund acest incident", a spus directorul clinicii medicale.

Lofthouse a menţionat că informaţiile confidenţiale sunt extrem de serios tratate de angajaţii spitalului, iar procedurile telefonice vor fi revizuite.

"A fost vorba despre o glumă proastă pe care o regretăm cu toţii", a adăugat directorul spitalului.

Casa Regală a refuzat să comenteze acest subiect, mai scrie cotidianul britanic The Daily Mail în ediţia online.




×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close