Antena 3 CNN Externe O româncă a fost ignorată 4 ore de medicii italieni. Trebuia să nască şi nimeni nu s-a uitat la ea. Finalul poveştii e dumnezeiesc

O româncă a fost ignorată 4 ore de medicii italieni. Trebuia să nască şi nimeni nu s-a uitat la ea. Finalul poveştii e dumnezeiesc

O româncă a fost ignorată 4 ore de medicii italieni. Trebuia să nască şi nimeni nu s-a uitat la ea. Finalul poveştii e dumnezeiesc
de O.P.    |    26 Apr 2013   •   06:23

Caz şocant în Italia, unde o româncă aflată în travaliu a fost ignorată timp de patru ore de medici, într-un spital din Roma. Salvarea ei a venit din partea unei paciente italience care a observat-o şi a insistat pe lângă medici să o ajute.

După ce tânăra de 20 de ani a născut, italianca a luat-o la ea acasă, cu tot cu copilul nou-născut.

Maria a stat ore în şir plângând pe o bancă din spitalul Umberto Uno din Roma. Niciun medic nu a observat-o şi nicio asistentă nu a întrebat-o de ce suferă. Unei italience, sosite la un control de rutină, i s-a făcut milă de româncă.

"Mi s-a strâns inima de durere când am văzut-o cum plânge o femeie însărcinată în nouă luni care îmi spunea că nu are pe nimeni aici în Italia", a declarat femeia.

Italianca a decis imediat să facă orice ca să o ajute pe tânără.

După naştere, cele două femei au făcut schimb de numere de telefon.

Maria avea mare nevoie de ajutor. Fără bani şi fără nicio rudă la care să apeleze, românca ajungea în stradă, iar bebeluşul, în grija asistenţilor sociali.

Împreună cu o vecină, Letiţia a strâns bani pentru lapte şi toate cele necesare bebeluşului. Acum italianca vrea să o ajute pe Maria să obţină cetăţenie şi să-i găsească pe viitor şi un loc de muncă.

×
Subiecte în articol: nastere travaliu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close