Antena 3 CNN Externe O scurgere de gaz pune din nou pe jar Virginia Tech

O scurgere de gaz pune din nou pe jar Virginia Tech

O scurgere de gaz pune din nou pe jar Virginia Tech
20 Aug 2007   •   12:15

Panică în campusul american Virginia Tech. Doi studenţi sunt în stare critică şi alţi 15 au ajuns la spital după o scurgere de gaz produsă în una dintre camerele căminului studenţesc din Blacksburg. ?A venit cineva, a bătut la uşa noastră şi a început dintr-o dată să strige: Ieşiţi, ieşiţi, a fost o scurgere de gaz. Ne-am grăbit să fugim şi să ieşim din camere. Locuiesc la parter şi nu am văzut prea mult din ce s-a întâmplat la etaj?, povesteşte un student. Poliţia şi angajaţii companiei de gaz au ajuns imediat la faţa locului.

În urma accidentului, doi studenţi, colegi de cameră, sunt în stare gravă. Alţi 17 tineri au ajuns la spital. Scurgerea de gaz a apărut de la un boiler defect. Studenţii au intrat în panică, cu gândul la o nouă tragedie.

În primăvara acestui an, 32 de studenţi şi profesori, printre care şi românul Liviu Librescu, au fost împuşcaţi chiar în sălile de curs de un student al facultăţii. Un nou an universitar s-a deschis luni, 20 august, cu o ceremonie de comemorare a victimelor masacrului.

Antena 3

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close