Antena 3 CNN Externe O ziaristă din Los Angeles, suspendată pentru o idilă cu primarul (VIDEO)

O ziaristă din Los Angeles, suspendată pentru o idilă cu primarul (VIDEO)

O ziaristă din Los Angeles, suspendată pentru o idilă cu primarul <font color=red>(VIDEO)</font>
03 Aug 2007   •   10:51

Mirthala Salinas, ziaristă la canalul de televiziune hispanic Telemundo, a fost suspendată din post în urma unei relaţii amoroase cu primarul oraşului Los Angeles, Antonio Villaraigosa. După cum a indicat Telemundo, decizia de suspendare a jurnalistei Mirthala Salinas (35 de ani), la capătul unei anchete interne desfăşurate pe parcursul a trei săptămâni, a fost adoptată pentru o perioadă de două luni, fără plata vreunui salariu, conducerea canalului de televiziune apreciind că a fost vorba de un conflict de interese.

Anunţarea pe post de către ziarista însăşi a separării primarului Villaraigosa de soţia sa, cu care era căsătorit de 20 de ani, a fost ?o violare flagrantă? a normelor de eludare a conflictelor de interese stabilite de postul TV respectiv, care este proprietate a canalului NBC Universal, a indicat Telemundo, într-un comunicat semnat de preşedintele canalului, Don Browne.

Ziarista s-a justificat afirmând că la Telemundo se ştia despre relaţia sa cu Villaraigosa înainte de a se afla de separarea primarului de soţia sa. Relaţia cu ziarista de la Telemundo fusese confirmată de Villaraigosa însuşi, într-o conferinţă de presă pe care a organizat-o la 3 iulie şi la care a declarat: ?Am o relaţie cu domnişoara Salinas de ceva timp. Această relaţie a evoluat şi astăzi recunosc această legătură''.

Click aici pentru GALERIE FOTO

Imagini cu primarul din Los Angeles şi jurnalista suspendată


Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Declarația finală de pace pentru Ucraina a fost votată de 80 de state
x close