Antena 3 CNN Externe Părinţii Madeleinei acordă primul interviu după ce au fost numiţi suspecţi

Părinţii Madeleinei acordă primul interviu după ce au fost numiţi suspecţi

Părinţii Madeleinei acordă primul interviu după ce au fost numiţi suspecţi
24 Oct 2007   •   11:24

Soţii McCann, părinţii fetiţei răpite în Portugalia la 3 mai, vor acorda miercuri primul interviu televizat, după ce au fost declaraţi suspecţi oficiali în cazul dispariţiei Madeleinei. Televiziunea care îi va găzdui pe cei doi părinţi în încercarea lor de a mai face un apel pentru găsirea micuţei, este Antena 3 din Spania.

Potrivit purtătorului de cuvânt al familiei McCann, kate şi Gerry se vor adresa telespectatorilor Antenei 3 din Spania, Portugalia şi Africa de Nord, cu rugămintea de a apela linia telefonică specială pusă la dipoziţia celor care au informaţii sau indicii care ar putea conduce la găsirea fetiţei în vârstă de patru ani.

Linia telefonică funcţionează non-stop şi este confidenţială, iar numărul de apel pus la dispoziţie este + 34 902 300213. Cei care vor prelua apelurile sunt detectivi particulari, aflaţi în Spania.

În apariţia televizată, părinţii îşi vor arăta din nou convingerea că Madeleine este în viaţă şi vor saluta eforturile şefului anchetei derulate de poliţia portugheză, Paulo Rebelo.

Antena3.ro

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close