Antena 3 Externe Peste 1.000 de plângeri pentru înaltă trădare au fost depuse împotriva Angelei Merkel

Peste 1.000 de plângeri pentru înaltă trădare au fost depuse împotriva Angelei Merkel

30 Aug 2017   •   18:22
Peste 1.000 de plângeri pentru înaltă trădare au fost depuse împotriva Angelei Merkel

Peste 1.000 de plângeri pentru înaltă trădare au fost depuse împotriva cancelarului german Angela Merkel de la începutul crizei refugiaţilor în 2015, provenind din partea unor simpatizanţi ai Alternativei pentru Germania.

"Plângerile împotriva cancelarului s-au dovedit a fi nefondate", a declarat Frauke Kähler, purtătoare de cuvânt a Parchetului din Karlsruhe (sud-vest) - având competenţe în această chestiune - pentru ziarul Mannheimer Morgen. 

Simpatizanţi şi militanţi ai AfD reproşează liderei conservatoare că a deschis porţile Germaniei într-un mod necontrolat la peste un milion de migranţi în 2015 şi 2016. 

În campanie pentru cel de-al patrulea mandat de cancelar la alegerile parlamentare din 24 septembrie, Angela Merkel este cu regularitate criticată pe acest subiect în cadrul deplasărilor sale în regiuni din fosta RDG (Republica Democrată Germană), unde AfD se bucură de popularitate. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close