Antena 3 CNN Externe Pozele copiilor familiei regale olandeze - pe un site dedicat pedofililor

Pozele copiilor familiei regale olandeze - pe un site dedicat pedofililor

Pozele copiilor familiei regale olandeze - pe un site dedicat pedofililor
29 Oct 2007   •   10:13

Guvernul olandez a cerut luni scoaterea de pe un site dedicat pedofililor, a fotografiilor în care apar copiii familiei regale. Printre copiii care apar pe site se numără şi viitoarea moştenitoare a tronului, prinţesa Amalia, în vârsta de trei ani. Amalia este fata cea mare a prinţului Willem-Alexander şi este a doua succesoare la tron, după tatăl ei. Guvernul a anunţat că va cere justiţiei ca pentru fiecare fotografie menţinută pe site să fie aplicată o amendă de 50.000 de euro.

Organizaţia Martijn, care promovează acceptarea pedofililor în societate este acuzată de violarea intimitaţii prinţesei şi a dreptului de a controla utilizarea fotografiilor în care este prezentată.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a declarat că pozele cu Amalia şi verişorii ei, Lucas şi Anna, au apărut pe site cu menţiunea: ?Familia noastră regală a produs o nouă generaţie de prinţi şi prinţese. Ce noroc!?.

?Fofografiile, printre care şi portretul oficial al Amaliei, au fost şterse din partea publica a site-ului. Alte doua fotografii înca mai pot fi vazute de membrii organizaţiei?, a mai spus acesta.

În Olanda, posesia şi distribuţia de materiale pornografice cu minori este ilegală. Guvernul pregăteşte o lege prin care să interzică vizionarea fotografiilor pedofile pe site fără a le descărca. Anul trecut, membrii organizaţiei Martijn au început o campanie prin care cereau reducerea, de la 16 la 12 ani, vârsta la care un minor îşi poate da acordul sa întreţină relaţii sexuale.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close