Antena 3 CNN Externe Prințesa de Wales, Kate Middleton, a fost operată la un spital din Londra și va rămâne internată cel puțin 10 zile

Prințesa de Wales, Kate Middleton, a fost operată la un spital din Londra și va rămâne internată cel puțin 10 zile

Prințesa de Wales a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale la Londra și va rămâne în spital până la două săptămâni, a anunțat Palatul Kensington.

de Ştefan Petrică    |    17 Ian 2024   •   17:21

Prințesa de Wales, Kate Middleton a fost operată la abdomen.

Casa regală a anunțat printr-un comunicat că soția prințului William, moștenitorul tronului britanic va sta internată două săptămâni pentru a se recupera.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe fotografii cu Kate Middleton, dar și cu comunicatul oficial al Palatului Kensington.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Intervenția chirurgicală a cărei cauză este ținută la secret a fost planificată.

Pe data de 9 ianuarie, Kate Middleton a împlinit vârsta de 42 de ani.

Citește și: Condițiile absurde impuse de un preot unui cuplu de români pentru a le boteza copilul, în Anglia: ”E pur și simplu o aberație!”

"Alteța Sa Regală Prințesa de Wales a fost internată ieri (marți - n.r.) la clinica din Londra pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată”, a precizat palatul.

"Operația a fost un succes și se estimează ca ea să rămână în spital între 10 și 14 zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea.

Pe baza sfatului medical actual, este puțin probabil ca ea să se întoarcă la îndatoririle publice până după Paște.

Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această informație.

Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei și dorința ei ca informațiile medicale personale să rămână private.

Prin urmare, Palatul Kensington va oferi actualizări privind evoluția Alteței Sale Regale doar atunci când vor exista informații noi și semnificative de împărtășit", a transmis Palatul Kensington.

×
Subiecte în articol: kate middleton palatul buckingham
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close