Antena 3 CNN Externe Prințul George a împlinit 8 ani

Prințul George a împlinit 8 ani

Azi, Prințul George, fiul cel mare al Ducilor de Cambridge – Kate Middleton și Prințul William – și, cândva, moștenitor al tronului Marii Britanii, a împlinit 8 ani.

Prințul George a împlinit 8 ani
Sursa foto: Facebook/Today
de Alexandra Ionescu    |    22 Iul 2021   •   16:43

Pe 22 iulie, Prințul George a împlinit 8 ani, iar părinții săi au dat publicității în mediul online o fotografie adorabilă, făcută chiar de către faimoasa lui mamă, pasionată de fotografie.

La aproape două săptămâni de la finala CE de fotbal, unde a fost în centrul atenției, dezamăgirea de pe chipul său când a pierdut Anglia devenind imagine virală, George apare zâmbitor și într-o dispoziție de zile mari, în fotografia aniversară.

Iar internauților nu le-a scăpat nici cât de bine a început să semene micul Prinț cu tatăl său.

Kate este cea care face toate fotografiile oficiale distribuite cu ocazia zilelor de naștere ale fraților mai mici ai lui George, Prințesa Charlotte, șase ani, și Prințul Louis, trei ani.

Aniversarea de opt ani a lui George este un punct de cotitură în ceea ce privește imaginea sa.

Experții în etichetă spun că băieții din familia regală încep de la această vârstă să renunțe la ținuta obișnuită formată din pantaloni scurți și șosete până la genunchi cu pantaloni lungi de costum.

Este valabil și în cazul lui George, care a fost observat în ultima perioadă purtând ținute formale, similare cu cele ale tatălui său.

Prinţul George este al treilea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii, după bunicul lui, prinţul Charles, şi după tatăl lui, prinţul William.

×
Subiecte în articol: Printul George aniversare casa regala
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close