Antena 3 CNN Externe Rachetele rusești, transformate în grătare de ucraineni. Reacția amuzantă a Ambasadei SUA la Kiev

Rachetele rusești, transformate în grătare de ucraineni. Reacția amuzantă a Ambasadei SUA la Kiev

Rachetele rusești neexplodate au fost transformate de unii ucraineni în grătare. Imaginile au ajuns pe internet, iar Ambasada Statelor Unite la Kiev a reacționat, cu un comentariu amuzant.

Rachetele rusești, transformate în grătare de ucraineni. Reacția amuzantă a Ambasadei SUA la Kiev
Sursa foto: Twitter/ Business Ukraine mag
de Cerasela Stafie    |    26 Apr 2022   •   21:24

Pe tot parcursul celor două luni de război au apărut imagini cu rachete și bombe lansate de ruși, care s-au înfipt în pământ sau au aterizat în diverse locații, dar nu au explodat.

Unii ucraineni le-au găsit o întrebuințare: le-au transformat în grătare. Acestea asigură o bună circulație a aerului, datorită fantelor laterale.

În plus, aripile stabilizatoare le oferă o bună stabilitate, iar înălținea unei asemenea cozi de rachetă este numai bună. Deasupra se poate așeza un tuci sau un disc, în funcție de preferințele culinare.

Ambasada Statelor Unite la Kiev a apreciat inventivitatea ucrainenilor. Instituția a distribuit o imagine care circula pe internet, adăugând un comentariu cu întrebarea ”de unde ne putem comanda?”. 

A stârnit amuzamentul internauților, care au răspuns în același stil. ”Voi deschide un magazin odată ce mă întorc. „Fabricat în Ucraina”
Emblema inclusă”, a răspuns un bărbat.

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close