Antena 3 CNN Externe Republica Moldova Analiza lui Victor Ponta, după alegerile prezidențiale din Republica Moldova: Un "lucru bine făcut" marca Iohannis!

Analiza lui Victor Ponta, după alegerile prezidențiale din Republica Moldova: Un "lucru bine făcut" marca Iohannis!

Analiza lui Victor Ponta, după alegerile prezidențiale din Republica Moldova: Un "lucru bine făcut" marca Iohannis!
Sursa foto: Foto: INTACT Images
14 Noi 2016   •   11:44

Victor Ponta a publicat, pe pagina sa de Facebook, o analiză a rezultatelor alegerilor prezidențiale din Republica Moldova și a indicat că  politica regională a țării, decisă la centru, este slabă:

Realitati nu PROPAGANDA :

1. In 2012-2014 Guvernul Romaniei a investit in Republica Moldova eforturi si bani pentru : gazoduct, microbuze scolare, constructia de gradinite, extinderea SMURD, reabilitarea unor obiective culturale simbolice, burse pentru studenti, informatizarea Parlamentului, maternitatea din Chisinau samd ; si am aratat ca vestile bune din economia Romaniei vor aduce dezvoltare si peste Prut / rezultatul politic a fost ca la alegerile parlamentare din Noiembrie 2014 partidele proEuropene l-au batut pe Igor Dodon si au format Guvernul!

2. In 2015-2016 Presedintele Iohannis nu a efectuat NICIO VIZITA OFICIALA la Chisinau ( ba chiar a promis ca "nu se va amesteca in alegerile din Moldova") / Guvernul Tehnocrat a blocat toate proiectele / Propaganda din Romania s-a "exportat" peste Prut doar cu temele de manipulare de la noi facand din Maia Sandu doar o copie moldoveneasca a Monicai Macovei - rezultatul este ca ne-am trezit Presedinte cu Igor Dodon care se declara pe fata antiRomania si proRusia!!! Un "lucru bine facut" marca Iohannis!

Si acum ne plangem ca suntem incercuiti - dar nu spunem o vorba despre politica regionala catastrofala pe care o facem la Bucuresti!

Ps - eu nu mai am niciun chef sa tot raspund la acuzatiile idioate ca sunt "ProRusia" sau ca imi beau cafeaua in fiecare dimineata cu Putin / cei care inca mai cred aceaste manipulari ori au creierul complet spalat de Propaganda ori pur si simplu isi cauta justificari pentru propriile frustrari/ eu sunt doar "ProRomania" si am cautat in toate functiile publice in care am fost sa urmaresc binele si interesul Romaniei si al poporului roman/ ii admir pe cei care se lupta pentru tara lor si ii detest din tot sufletul pe acei romani care pretind ca sunt mai "catolici decat Papa" ( adica mai americani decat americanii, mai germani decat germanii sau mai europeni decat europenii) lovind mereu in propria tara si propriul popor ! Acum e clar dragi sorosisti si macovisti ?!?

Si da- trebuia sa ne implicam in Moldova sa nu iasa Dodon Presedinte - nu sa ne jeluim acum!", a scris Victor Ponta, pe Facebook.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close