Antena 3 CNN Externe Republica Moldova Igor Dodon spune că i se pregătește asasinarea: „A fost comandată lichidarea mea. Aceștia oferă un milion de dolari”

Igor Dodon spune că i se pregătește asasinarea: „A fost comandată lichidarea mea. Aceștia oferă un milion de dolari”

Igor Dodon spune că i se pregătește asasinarea: „A fost comandată lichidarea mea. Aceștia oferă un milion de dolari”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Igor Dodon
12 Iun 2019   •   08:23

Igor Dodon, președintele suspendat al Republicii Moldova, a declarat că are informații potrivit cărora s-ar pregăti asasinarea sa.

În cadrul unei emisiuni televizate, Igor Dodon a declarat că pentru lichidarea sa fizică s-ar promite o sumă de un milion de dolari.

Citește Și Igor Dodon, prima hotărâre după Consiliul Suprem de Securitate. A anulat deciziile lui Pavel Filip

În plus, șeful statului afirmă că se fac presiuni asupra pazei sale de corp pentru ca bodyguarzii să creeze circumstanțe favorabile tentativei de omor și să se dea la o parte în anumite situații, scrie Agora.

„Vreau să spun clar: indiferent de ce va face Plahotniuc - va monta, va face scurgeri și va intercepta – eu nu voi scrie cerere de demisie din funcție. Mai există și scenariul lichidării mele fizice. Astăzi mi s-a spus, avem și noi agenți de informare, că pentru asta acești „țuțici” oferă 1 milion de dolari”, a spus Igor Dodon în emisiune, potrivit Agora.

Citește Și Igor Dodon ar putea anula marți decretele semnate de Pavel Filip: „Aceste decrete au fost semnate contrar Constituției”

×
Subiecte în articol: igor dodon tentativa Republica Moldova
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close