Antena 3 CNN Externe Un român a făcut accident cu o mașină din coloana oficială a lui Joe Biden, la Roma

Un român a făcut accident cu o mașină din coloana oficială a lui Joe Biden, la Roma

Un șofer român a fost implicat într-un accident cu una din mașinile din coloana oficială a președintelui american, la Roma. Impactul a fost unul destul de violent.

Un român a făcut accident cu o mașină din coloana oficială a lui Joe Biden, la Roma
Sursa foto: Colaj Twitter/MoDesai
de Cerasela Stafie    |    29 Oct 2021   •   21:05

Accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de vineri. După ce s-a întâlnit cu Papa Francisc la Vatican, Joe Biden s-a îndreptat către Quirinale, unde a avut o întrevedere cu președintele Sergio Mattarella.

Coloana oficială care-l însoțește pe președintele american numără peste 35 de mașini, multe dintre ele blindate. În pasajul subteran de la podul Amedeo di Savoia Aosta, în fața spitalului Santo Spirito, spre Gianicolo, un autoturism condus de un șofer român în vârstă de 40 de ani s-a izbit de unul dintre vehiculele blindate ale personalului diplomatic.

Impactul a fost destul de violent, iar conaționalul nostru s-a rănit la o mână. Din fericire, leziunile nu au fost foarte grave, iar echipele medicale prezente la fața locului i-au oferit asistența necesară, scrie Corriere della Sera.

Celălalt conducător auto a scăpat nevătămat. Cauzele accidentului sunt încă incerte, iar polițiștii italieni au deschis o anchetă.

În zonă s-a circulat cu dificultate pentru pentru câteva minute. Coloana oficială prezidențială și-a continuat marșul, așa cum a fost stabilit de strictele măsuri de securitate.

 

 

×
Subiecte în articol: roma Joe Biden coloana oficiala
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close