Antena 3 CNN Externe Român împuşcat şi alţi doi răniţi într-o piaţă din Roma

Român împuşcat şi alţi doi răniţi într-o piaţă din Roma

Român împuşcat şi alţi doi răniţi într-o piaţă din Roma
27 Sep 2007   •   12:08

Un român a fost ucis şi alţi doi răniţi grav într-o piaţă din capitala Italiei. Cei trei au fost împuşcaţi de un grup de bărbaţi, neidentificaţi până acum. Martorii povestesc că românii ar fi fost acostaţi într-o piaţă din apropierea staţiei de metrou Nomentana, din Roma. Atacatorii l-au obligat pe unul dintre ei să îngenuncheze şi apoi au deschis focul. Românul ucis a primit un glonţ în tâmplă. Ceilalţi doi au fost împuşcaţi în torace şi în abdoment şi sunt în stare critică la două spitale din Roma. Atacatorii au fugit imediat de la faţa locului.

Martorii au adăugat că autorii atacului au fugit imediat după comiterea faptelor. Poliţia a fost alertată de un bărbat care a sunat la numărul de urgenţă 112, declarând că a văzut ?pe cineva care a împuşcat un băiat şi a fugit din pasajul Nomentana?.

Forţele de ordine au acordat primul ajutor răniţilor, după care au descoperit cadavrul celui de-al treilea român, un tânăr cu puţin peste 20 de ani, ucis de un glonţ în tâmplă.

Carabinierii şi poliţia italiană au interogat câteva persoane, încercând să stabilească împrejurările incidentului şi rolul jucat în acesta de românii.

IMAGINI DE LA LOCUL INCIDENTULUI
Sursa foto: La Stampa, La Republicca

ROMÂN ÎMPUŞCAT ÎN CAP ŞI ALŢI DOI RĂNIŢI ÎN ROMA

Antena3.ro

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close