Antena 3 CNN Externe Româncă de 21 de ani, arestată la Milano în timpul funeraliilor lui Silvio Berlusconi. Ce a vrut să fure tânăra

Româncă de 21 de ani, arestată la Milano în timpul funeraliilor lui Silvio Berlusconi. Ce a vrut să fure tânăra

În timpul funeraliilor lui Silvio Berlusconi, o româncă a fost arestată. Aceasta ar fi încercat să fure ceva.

Româncă de 21 de ani, arestată la Milano în timpul funeraliilor lui Silvio Berlusconi. Ce a vrut să fure tânăra
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Iun 2023   •   08:42

O tânără româncă în vârstă de 21 de ani a fost arestată de poliție pentru furt din buzunare în timpul ceremoniei funerare a fostului premier, Silvio Berlusconi.

Tânăra de 21 de ani a fost arestată pentru o presupusă tâlhărie după ce a fost surprinsă în timp ce fura în timpul funeraliilor lui Silvio Berlusconi, care au avut loc miercuri, în Piazza Duomo din Milano, relatează Libero Quotidiano.

La scurt timp după ora 15.00, în timpul ceremoniei funerare de la Duomo, polițiștii de la Secția a VI-a au observat o tânără care părea să urmărească cu atenție persoanele de pe Corso Vittorio Emanuele, iar apoi a intrat într-un fast-food din Galeria Fontana.

Citeşte şi: După moartea lui Berlusconi, urmează lupta pentru împărţirea miliardelor fostului prim-ministru

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La etajul al doilea al restaurantului, femeia s-a apropiat de un tânăr în vârstă de 18 ani și i-a arătat o bucată de hârtie pe care era scris ceva de neînțeles. Apoi, a pus hârtia peste telefonul mobil al tânărului lăsat pe masă și a reușit să îl fure.

Polițiștii au intervenit imediat, reușind să o oprească pe femeie și să îi returneze telefonul mobil victimei. Tânăra a fost arestată și dusă la secție.

Femeia, în vârstă de 21 de ani, avea un istoric ”cu numeroase condamnări anterioare pentru manipulare de bunuri furate, furt și nerespectarea ordinelor autorităților”, potrivit Știri Diaspora.

Citeşte şi: Silvio Berlusconi, aplaudat pe ultimul drum de mulţimea adunată în faţa Domului din Milano

Tânăra fusese deja expulzată din centrul orașului și avea interdicție de acces în acea zonă timp de un an, emisă de Poliția din Milano cu 40 de zile în urmă.

Mii de oameni au fost prezenți miercuri la funeraliile de stat organizate pentru fostul premier Silvio Berlusconi la Domul din Milano.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close