Antena 3 CNN Externe România, din nou ținta unei ironii în Statele Unite. ”Încă mai cred în instituțiile guvernamentale. Nu suntem în România”

România, din nou ținta unei ironii în Statele Unite. ”Încă mai cred în instituțiile guvernamentale. Nu suntem în România”

România, din nou ținta unei ironii în Statele Unite. ”Încă mai cred în instituțiile guvernamentale. Nu suntem în România”
04 Iun 2016   •   08:48

Comparaţiile între Statele Unite şi România apar tot mai des în campania electorală de peste Ocean. Ultima vine din partea senatorului republican John McCain, care îl susţine pe Donald Trump în cursa pentru obţinerea învestiturii la alegerile prezidenţiale, scrie Digi24.

Politicianul spune că, dacă magnatul ar ajunge preşedinte, ţara nu ar fi în pericol, pentru că are instituţii funcţionale, nu ca în România.

John McCain: "Încă mai cred că instituţiile guvernamentale ar împiedica pe cineva care caută să-şi depăşească puterile constituţionale. Avem un Congres. Avem Curtea Supremă. Nu suntem România".

Acum câteva luni, Bernie Sanders, candidat la învestitura democrată, se plângea pe Twitter că până şi locuitorii din Bucureşti au internet rapid decât multe oraşe din Statele Unite. 

×
Subiecte în articol: România SUA ironie John McCain
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close