Antena 3 CNN Externe Românii din Italia au fost executaţi chiar de autorităţi

Românii din Italia au fost executaţi chiar de autorităţi

Românii din Italia au fost executaţi chiar de autorităţi
20 Noi 2007   •   08:43
Atacul italian împotriva României este purtat de serviciile secrete şi de armata Italiei. O dovedesc gloanţele cu care au fost executaţi românii, bomba de la magazinul Dianei Mailat şi manipularea media, scriu jurnaliştii de la "Ziua". De altfel, o parte din informaţiile apărute într-un articol ce acuză România că deţine baze Al-Qaida au fost livrate ziarului italian "Il Secolo XIX" de către serviciile secrete italiene, care la rândul lor le obţinuseră de la SRI în cadrul parteneriatului împotriva terorismului, mai scriu aceeaşi jurnalişti.

Poliţia italiană a anunţat că gloanţele cu care au fost asasinaţi doi români la Roma şi unul la Castelvolturno sunt de calibrul 9x19. Cartuşele cu acest calibru sunt considerate muniţie de război, iar armele care le utilizează sunt considerate arme de razboi, interzise civililor. Supravieţuitorul masacrului de la Roma, Mircea Sava, a declarat că cel care l-a împuscat pe el şi pe prietenii săi este carabinier.

Un alt exemplu pe care îl dau jurnaliştii este atacul cu bombă de la magazinul româncei Diana Mailat din orăşelul Monterotondo de lângă Roma. În componenţa bombei a intrat şi o rachetă de semnalizare a Marinei. Fapt care ridică un mare semn de întrebare: de unde ar fi putut procura atacatorii un astfel de dispozitiv.

CITIŢI ARTICOLUL COMPLET ÎN ZIUA

×

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close