Antena 3 CNN Externe Ruşii se mândresc cu trupul lucrat al lui Putin (GALERIE FOTO)

Ruşii se mândresc cu trupul lucrat al lui Putin (GALERIE FOTO)

Ruşii se mândresc cu trupul lucrat al lui Putin <font color=red>(GALERIE FOTO)</font>
23 Aug 2007   •   23:18

Ruşii se mândresc cu trupul lucrat al preşedintelui lor, după ce mai multe ziare au publicat fotografii ale lui Putin în Siberia. Bustul gol al preşedintelui şi bicepşii exersaţi au determinat un tabloid să publice joi un articol cu sfaturi pentru ruşii care vor să aibă un corp ca al preşedintelui. ?Obţineţi un corp ca al lui Putin?, aşa se intitulează articolul din Komsomolskaya Pravda, care publică un ghid de exerciţii cu un instructor de fitness. Textul este însoţit de o diagramă a torsului gol al lui Putin, cu câteva săgeţi grafice pe grupele principale de muşchi.

Fotografiile oficiale ale liderului de 54 de ani au fost realizate în sudul Siberiei, unde Putin şi-a petrecut vacanţa alături de Prinţul Albert de Monaco. Şi cetăţenii sunt foarte mândri de preşedintele lor. Unii regretă că Putin nu mai poate candida pentru un nou mandat de preşedinte.

Vladimir Putin, care este căsătorit şi are două fiice, a declarat că fizicul său se datorează sportului. Este practicant de judo şi un schior foarte talentat.

Click aici pentru GALERIE FOTO

Surse foto: newslab.ru; nationalpost; huffingtonpost



Antena 3

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close