Antena 3 CNN Externe Sarkozy pleacă de la un interviu, după ce e întrebat de Cecilia (VIDEO)

Sarkozy pleacă de la un interviu, după ce e întrebat de Cecilia (VIDEO)

Sarkozy pleacă de la un interviu, după ce e întrebat de Cecilia <font color=red>(VIDEO)</font>
29 Oct 2007   •   10:31

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy a lăsat-o baltă pe jurnalista canalului american de televiziune CBS, iritat de o întrebare a acesteia privitoare la soţia lui, Cecilia. ?Dacă aş avea ceva de spus cu privire la Cecilia, cu siguranţă nu aş face-o aici?, i-a spus el la început jurnalistei Lesley Stahl, care îl întrebase de mariajul său în cadrul unui interviu pentru emisiunea ?60 minutes?. Interviul se încheie brusc, în timp ce preşedintele francez îşi scoate microfonul, se ridică şi pleacă. ?Haideţi, la revedere, succes?, îi spune el jurnalistei, care îl întreabă mirată pe Sarkozy: ?Dar care e problema??.

Preşedintele francez, vizibil enervat, şi-a calificat ataşatul de presă drept ?imbecil? pentru a-i fi programat acest interviu, a dezvăluit jurnalista americană. ?Nu am timp. Am o treabă importantă. Nu sunt nervos, sunt doar presat?, ar fi spus el.

Sarkozy a reacţionat în aceeaşi manieră cu ocazia unei conferinţe de presă de la summitul de la Lisabona, după ce presa preluase anunţul divorţului său: o jurnalistă de la ?Le Monde? care i-a pus o întrebare referitoare la divorţul de Cecilia a fost poftită afară fără menajamente de către preşedinte.

SARKOZY PLEACĂ DE LA INTERVIU

Rompres

×
Parteneri
Ucigașul interlopului Emi Pian, condamnat definitiv la 10 ani de închisoare
x close