Antena 3 CNN Externe Se bucurau de venirea pe lume a primului lor copil, dar un șir lung de erori le-a ucis fetița. Greșeala făcută de medici imediat după naștere i-a fost fatală

Se bucurau de venirea pe lume a primului lor copil, dar un șir lung de erori le-a ucis fetița. Greșeala făcută de medici imediat după naștere i-a fost fatală

Se bucurau de venirea pe lume a primului lor copil, dar un șir lung de erori le-a ucis fetița. Greșeala făcută de medici imediat după naștere i-a fost fatală
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    02 Iun 2017   •   11:28

Un bebeluș a murit la câteva ore de la naștere după ce personalul medicul a monitorizat bătăile inimii mamei în loc să monitorizeze inima micuțului, relatează Mirror.

Micuța Sadie Pye a fost privată de oxigen la naștere și a murit câteva ore mai târziu.

Mama ei, Danielle Johnston, în vârstă de 31 de ani, a intrat în travaliu la spitalul Royal Bolton. Ea a spus că moașele au observat că inima bebelușului a început să bată cu putere după ce ei i s-a rupt apa, dar au spus că inima a revenit la normal după circa 30 de minute.

„Un doctor a venit să mă vadă și a spus că se va întoarce să verifice ritmul cardiac al lui Sadie, dar m-a lăsat cu moașa stagiarului. Nu s-a întors. Am avut dureri, așa că am făcut o epidurală(..). Știam că ceva nu e bine. O moașă a observat acest lucru și părea să se panică. Se uita la monitorul CTG și și-a exprimat îngrijorarea”, a relatat mama.

Lauren Tully, specialistul în neglijență clinică din cadrul firmei de avocați Slater și Gordon, care a reprezentat familia, a declarat: „Danielle și Rob s-au confruntat cu o bătălie lungă pentru a obține dreptate pentru Sadie și sunt ușurați că este în cele din urmă ia sfârșit”.

Un șir lung de erori a dus la moartea tragică a micuței. Experții au descoperit că dacă ritmul cardiac al fetiței ar fi fost monitorizat corect, medicii ar fi realizat că este în primejdie și ar fi salvat-o.

×
Subiecte în articol: spital travaliu bebelus copil mort copil
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close