Antena 3 CNN Externe "Secta din care făceam parte m-a obligat să mă căsătoresc cu FRATELE meu". Declaraţiile şocante ale unei tinere scăpate din iadul credinţei

"Secta din care făceam parte m-a obligat să mă căsătoresc cu FRATELE meu". Declaraţiile şocante ale unei tinere scăpate din iadul credinţei

"Secta din care făceam parte m-a obligat să mă căsătoresc cu FRATELE meu". Declaraţiile şocante ale unei tinere scăpate din iadul credinţei
de O.P.    |    24 Ian 2013   •   10:49

Sute de milioane de oameni consideră că există o Putere omniprezentă, omnipotentă şi omniscientă care conduce tainele acestui Univers şi implicit pe noi.

Însă sunt oameni care profită de naivitatea celor din jur pentru a-şi putea exercita forţa şi pentru a-şi satisface dorinţele lor bolnave şi murdare. Atunci când a aderat la această sectă religioasă era doar o adolescentă, care dorea să găsească o cale a adevărului.

Însă nu avea să ştie că drumul pe care pornise avea să o ducă în Iad. Ruby Jessop s-a alăturat acestui grup de oameni, condus de Warren Jeffs, liderul Bisericii Fundamentaliste a lui Isus Hristos şi a Sfinţilor din Zilele de pe Urmă.

Acesta a considerat că adolescenta, pe atunci în vârstă de numai 14 ani, este pregătită din punct de vedere fizic şi psihic pentru a-şi începe viaţa sexuală. Astfel, Ruby a fost obligată să se căsătorească cu un văr de-al ei şi cu fratele ei vitreg, scrie ABC News.

Vreme de 12 ani, tânăra a fost obligată să înteţină relaţii sexuale şi cu alţi membri din secta condusă de Warren, iar în urma acestor relaţii sexuale dubioase s-au născut 6 copii.

Ruby a reuşit să fugă din iadul pe care l-a trăit vreme de 12 ani. Acum poliţiştii au strâns suficiente dovezi împotriva liderului spiritual, iar Jeffs urmează să fie pus sub acuzare.


Watch More News Videos at ABC | Technology News | Celebrity News

×
Subiecte în articol: secta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close