Antena 3 CNN Externe Silvio Berlusconi, judecat sub acuzaţia că a plătit o minoră pentru a întreţine relaţii sexuale

Silvio Berlusconi, judecat sub acuzaţia că a plătit o minoră pentru a întreţine relaţii sexuale

Silvio Berlusconi, judecat sub acuzaţia că a plătit o minoră pentru a întreţine relaţii sexuale
15 Feb 2011   •   22:43

Premierul italian, cel veşnic îndrăgostit, a încurcat-o. Va fi judecat sub acuzaţia că a plătit o minoră pentru a întreţine relaţii sexuale. Silvio Berlusconi este bănuit, de asemenea, că s-a folosit de funcţia lui pentru a acoperi tot scandalul. Şeful Guvernului, care are imunitatea parţial ridicată, va apărea în faţa judecătorilor pe 6 aprilie.

În imaginile de mai jos apare Ruby, numită şi "hoaţa de inimi", deşi Silvio Berlusconi i-ar spune, probabil, piaza rea. De la ea i s-a tras totul. Anul trecut, tânăra cu origini marocane s-a dus să caute celebritatea la una dintre vilele premierului. Aflase de la o prietenă că, la Berlusconi, fetele frumoase găsesc întotdeauna o uşă deschisă. Şi un suflet de îndrăgostit, care să le propulseze apoi în politică sau în show-biz. “Ei bine, am primit 7.000 de euro în prima noapte când am fost în vila lui”, a declarat Ruby.

 


Ruby avea 17 ani pe atunci. Dar i-a spus premierului că are 24. El a crezut-o pe cuvânt, însă justiţia i-a cerut actele şi a descoperit minciuna. De aici şi acuzaţia că Berlusconi ar fi plătit pentru a face sex cu o minoră. Ulterior, presa a dezvăluit că alte 14 tinere, printre care şi o româncă, erau invitatele permanente ale petrecerilor sale nocturne.

“Cetăţenii care au respect pentru justiţia adevărată înţeleg că ceea ce se întâmplă aici este o exagerare împotriva lui Berlusconi”, a declarat Maurizio Paniz, avocatul lui Berlusconi.

Italienii, însă, abia aşteaptă procesul din aprilie. Atunci, niciun serial nu va fi mai urmărit decât buletinele de ştiri, care vor povesti într-una despre aventurile tumultoase ale premierului iubăreţ. Mulţi spun că Berlusconi va avea de pătimit în boxa acuzaţilor, pentru că va avea de-a face cu un complet de judecată format din trei femei.

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi minora
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close