Antena 3 Externe Sofia este în război cu BBC

Sofia este în război cu BBC

12 Aug 2007   •   17:23
Sofia este în război cu BBC

Scandal mediatic în Bulgaria, după ce BBC a acuzat Ministerul de Interne de la Sofia că a pus în pericol siguranţa a doi reporteri, care au lucrat la un material cu camera ascunsă privind vânzarea de copii. La Sofia au existat suspiciuni că materialul a fost trucat. Bulgaria este acuzată că a publicat informaţii confidenţiale şi detalii personale despre cei doi jurnalişti, care au făcut publică o afacere de vânzare a unor bebeluşi bulgari în Marea Britanie.

Pe site-ul Ministerului de Interne s-a afirmat, împreună cu numerele de paşaport, numele complete şi datele de naştere ale reporterilor, că cei doi aveau condamnări anterioare, unul pentru conspiraţie la înşelăciune, al doilea pentru agresiune. Deşi Londra reclamă acţiunea bulgarilor, Sofia susţine că a obţinut informaţiile prin Interpol. În plus, spune că a făcut publice condamnările celor doi reporteri, pentru că are ... problemele de comunicare cu BBC.

Antena 3

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close