Antena 3 CNN Externe Soia reduce riscul unui atac cardiac la femei

Soia reduce riscul unui atac cardiac la femei

Soia reduce riscul unui atac cardiac la femei
03 Dec 2007   •   11:32

Riscul unui atac cardiac este de patru ori mai redus la femeile care consumă soia. Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii japonezi, produsele din soia sunt bogate în substanţe nutritive şi vitamina E extrem de importante pentru sănătatea femeilor. După ce au realizat numeroase teste mai bine de 13 ani, cercetătorii japonezi spun că femeile care consumă soia zilnic sunt mai sănătoase. Soia se află printre alimentele favorite ale vegetarienilor mai ales că este înzestrată cu deosebite calităţi nutritive, este bogată în proteine, conţine aminoacizi esenţiali, fier şi calciu.

Soia este un aliment complet, uşor digerabil, cu rol stimulator pentru muşchi, oase şi nervi.

Antena 3

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close