Antena 3 CNN Externe Tatăl Madeleinei, înapoi la serviciu. Un tabloid german ironizează cazul Maddie

Tatăl Madeleinei, înapoi la serviciu. Un tabloid german ironizează cazul Maddie

Tatăl Madeleinei, înapoi la serviciu. Un tabloid german ironizează cazul Maddie
01 Noi 2007   •   12:09

Gerry McCann se întoarce la serviciu. El este cardiolog la spitalul Glenfield din Leicester, oraşul în care familia Madeleinei locuieşte. Sâmbătă s-au împlinit saşe luni de când micuţa a fost răpită din apartamentul unde familia îşi petrecea vacanţa în Portugalia. De atunci nici unul dintre părinţi nu s-a întors la serviciu. Pacienţii sunt reticenţi cu privire la întoarcerea lui Gerry la lucru.

Un reprezentant oficial al asociaţiei de pacienţi ?Patent Concern? a declarat că tatăl Madeleinei va fi monitorizat timp de trei până la şase luni, perioadă în care pacienţii săi pot alege să consulte un alt medic. Conducerea spitalului nu a comentat întoarcea lui Gerry, dar se pare că într-o primă fază nu-i va acorda normă întreagă acestuia.

Un tabloid din Germania a publicat o pagină publicitară cu produse marca ?Madeleine? - părinţii sunt revoltaţi. Ceea ce au făcut jurnaliştii germani este deplasat, revoltător şi lipsit de respect pentru drama Madeleinei, a apreciat purtătorul de cuvânt al familiei McCann.

Tabloidul ?Titanic? a publicat o pagină dublă de publicitate, sub forma unei reclame la supermarket, care prezenta câteva produse de uz casnic şi alimentar, pe care se află poze ale fetiţei, însoţită de comentarii care au stârnit controverse.

O soluţie de curăţat, care promitea să îndepărteze ?toate urmele, chiar şi cele care ar putea fi descoperite de testul ADN?, o marcă de supă a cărui nume (Maggie) a fost schimbat în Maddie, o marcă de ciocolată pe a cărui ambalaj apărea poza fetiţei, sunt câteva dintre produsele care au fost prezentate de tabloidul în cauză.

Redactorul publicaţiei a declarat că intenţia "Titanic" nu a fost să atace familia McCann, ci să atragă atenţia asupra mediatizării excesive a acestui caz. Dat fiind că publicaţia se adresează doar celor de pe teritoriul Germaniei şi nu consideră că a lezat pe nimeni, ?Titanic? nu şi-a cerut scuze pentru publicarea materialului şi riscă acum să fie dat în judecată de soţii McCann, care nu şi-au dat acordul asupra publicării imaginii Madeleinei.

CÂTEVA DINTRE OBIECTELE MARCA MADDIE

Antena3.ro

×
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii de ultimă oră despre Florin Piersic
x close