Antena 3 CNN Externe Tragedia din Genova. Bilanţul creşte la 41 de morţi în ziua funeraliilor naţionale

Tragedia din Genova. Bilanţul creşte la 41 de morţi în ziua funeraliilor naţionale

Tragedia din Genova. Bilanţul creşte la 41 de morţi în ziua funeraliilor naţionale
18 Aug 2018   •   12:49

Corpurile a trei persoane au fost descoperite sâmbătă de echipele de salvare printre ruinile podului rutier Morandi prăbuşit săptămâna aceasta la Genova, ridicând astfel la 41 de morţi bilanţul victimelor chiar în ziua în care au loc funeralii naționale în acest oraş din nord-vestul Italiei, relatează agenţia de presă ANSA, citată de dpa.

Potrivit ANSA, pompierii au găsit corpurile unei fetiţe de nouă ani şi ale părinţilor săi într-un autoturism "complet strivit" de un bloc de beton.

Agenţia de presă italiană precizează că bilanţul de 41 de morţi este încă neoficial, în condiţiile în care corpurile neînsufleţite urmează să fie identificate în mod oficial. Pe Twitter, numai pompierii au confirmat recuperarea maşinii distruse.

Autorităţile italiene au declarat sâmbătă zi de doliu naţional în Italia, în timp ce la Genova au loc funeralii oficiale ale multora dintre victimele tragediei, întrucât multe familii au decis să boicoteze evenimentul şi să-şi îngroape morţii în mod privat.

Podul Morandi s-a prăbuşit marţi în timpul unei furtuni, mai mult de 30 de maşini căzând în gol de la o înălţime de 45 de metri.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: tragedia
Parteneri
Horoscop 20 martie 2023. Leii renasc, Vărsătorii primesc o nouă şansă
x close