Antena 3 CNN Externe Un conductor de metrou a murit după ce A CĂZUT din cabina trenului în mers

Un conductor de metrou a murit după ce A CĂZUT din cabina trenului în mers

Un conductor de metrou a murit după ce A CĂZUT din cabina trenului în mers
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
20 Oct 2013   •   16:13
Un conductor de metrou a decedat sâmbătă la Moscova căzând din cabină în momentul în care garnitura era în mişcare, a anunţat poliţia rusă duminică, relatează AFP, conform Mediafax.
Incidentul s-a produs în cursul serii de sâmbătă în momentul în care metroul se afla pe o linie foarte freceventată din sudul capitalei ruse, au declarat anchetatorii.
"O ramă a intrat în staţia Riazanski Prospekt fără conductor, declanşând sistemul de frânare automată", a declarat poliţia. 
"După două minute, conductorul trenului următor a văzut cadavrul sub cea de-a treia linie, în tunelul dintre staţiile Kusminki şi Riazanski Prospekt".
Motivele pentru care care uşa cabinei s-a deschis şi conductorul a căzut pe şine este necunoscut. 
"Conductorul a căzut aparent din proprie greşeală", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei de la metroul moscovit, Aleksei Mîşliaev, pentru agenţia de presă rusă RIA Novosti.
Potrivit poliţiei, imaginile înregistrate de camerele de supraveghere arată că nimeni altcineva nu mai era în cabina conductorului. 
Cunoscut pentru staţiile sale decorate cu statui şi candelabre, metroul din Moscova transportă peste nouă milioane de pasageri în zilele lucrătoare.
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close