Antena 3 CNN Externe Victimele masacrului din Serbia erau români

Victimele masacrului din Serbia erau români

Victimele masacrului din Serbia erau români
29 Iul 2007   •   19:33

Cei 9 români, victimele masacrului de sâmbătă, din Serbia, au fost înmormântaţi. Familiile lor sunt uluite, de tot ceea ce s-a întâmplat. Nu-i înţeleg furia vecinului care, în câteva zeci de minute, i-a pus pe cei 9, fără suflare, la pământ. Autorităţile sârbe au decis, ca toţi cei ucişi, să fie înmormântaţi împreună.

Criminalul, Nikola Radosavlievici, spun şi sătenii, avea probleme. Nu doar soţia îl scotea din minţi. Oamenii povestesc că a mai avut o criză de furie într-un autobuz şi sunt convinşi că poliţia trebuia să îi ia arma de atunci. Nikola a tras în plin în vecinii săi, în timpul unei curse lipsite de orice logică pe uliţele satului. A fugit de poliţiştii care înconjuraseră zona şi s-a ascuns în cimitir, unde a şi fost capturat. Plin de sânge, tăcut, uimit parcă şi el de ceea ce-a putut face.

Bărbatul se întorsese de la muncă din Austria acum o săptămână. Se certa des cu nevasta. Şi acum 2 zile au avut un scandal după care a încercat să se sinucidă. L-au oprit vecinii. Vecini care ieri noapte au plătit cu viaţa. După ce a fost capturat, bărbatul a fost examinat pshilogic la spitalul din Nis. Două dintre victimele sale au fost internate în acelaşi spital. Starea lor este stabilă.

IMAGINI DE LA ÎNMORMÂNTAREA CELOR 9 ROMÂNI

Observator

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close