Antena 3 CNN High Tech Adio Full HD. Sony lansează un televizor revoluţionar. Vezi cât costă

Adio Full HD. Sony lansează un televizor revoluţionar. Vezi cât costă

Adio Full HD. Sony lansează un televizor revoluţionar. Vezi cât costă
Sursa foto: Foto: engadget.com
de N.B.    |    07 Sep 2012   •   14:16

Sony a dezvăluit preţul pentru revoluţionarul televizor LCD 24.999 de dolari. Dotat cu tehnologia supranumită 4K, noul XBR-84X900, cu diagonala de 84 de inch, pe care se pregăteşte să îl lanseze, este disponibil pentru pre-comenzi, urmând să apară în magazine până la sfârşitul anului, relatează BGR News.

Televizorul plat, care poate ajunge la o rezoluţie incredibilă de 3840 x 2160 pixeli, este capabil, conform producătorilor de o imagine de patru ori mai clară decât rezoluţia ecranelor Full HD.

Pe lângă capacitatea televizorului de a reda conţinut 1080p la rezoluţie 4k, XBR-84X900 este dotat cu SimulView, imagine 3D cu ajutorul ochelarilor pasivi şi un portofoliu mare de aplicaţii, servicii video sau muzică, de aşteptat de la un televizor de top.

Ajutat de un sitem de sunet integrat, televizorul va oferi "cea mai imersivă experienţă video şi audio disponibilă pentru home theater", declară reprezentanţii Sony în comunicatul de presă care a anunţat lansarea noului televizor. În magazine, XBR-84X900 va ajunge în luna noiembrie.


×
Subiecte în articol: Sony televizor
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close