Antena 3 CNN High Tech Sony aduce la CES 2010 o nouă serie de laptop-uri, camere foto şi televizoare 3D (FOTO)

Sony aduce la CES 2010 o nouă serie de laptop-uri, camere foto şi televizoare 3D (FOTO)

Sony aduce la CES 2010 o nouă serie de laptop-uri, camere foto şi televizoare 3D (FOTO)
07 Ian 2010   •   18:23

Sony a lansat joi un număr impresionant de produse noi la CES 2010 (Consumer Electronics Show) cea mai importantă expoziţie de profil, care are loc zilele acestea în Las Vegas.

Patru serii noi de notebook-uri VAIO

1. Noua serie VAIO F - concepută pentru divertisment
VAIO F oferă opţiunea de editare a conţinutului Full HD filmat cu o cameră Handycam sau a imaginilor RAW suprinse cu o cameră ALPHA DSLR. Portul eSATA/USB va permite conectarea unui hard disk extern cu viteze de până la 5 ori mai mari decât cele specifice USB2.0.





Ecranul VAIO Full HD măsoară 16,4 inci (41,6 cm) este anti-reflexie şi capabil de redarea 100% a spectrului Adobe RGB pentru reproducerea cu acurateţe a tonurilor de culoare.
Procesorul este un Intel CoreTM i7 (Quad Core), de ultimă generaţie. Unitatea optică este Blu-ray, iar memoria DDR3 are 8GB. Unitatea de procesare vizuală NVIDIA GeForce GT330M are o memorie GDDR3 VRAM de 1GB şi tehnologia de procesare paralelă CUDA.

2. Noile serii VAIO S şi Y
Seria VAIO S este destinată segmentului business. Cu o greutate de numai 2kg (inclusiv bateria), VAIO S beneficiază de o carcasă din aliaj de magneziu.

În ceea ce priveşte specificaţiile, noua serie VAIO S este echipată cu ultima generaţie de procesoare eficiente energetic Intel Core, memorie DDR3 de 4GB, unitatea grafică NVIDIA GeForce 310M de 512MB GDDR3 VRAM. Poate fi conectat la un televizor de înaltă definiţie (HD) prin portul HDMI.



Noul model VAIO Y are o greutate mai mică de 1,8 kg, şi dispune de o carcasă şic din aliaj de magneziu. Ecranul măsoară 13,3 inch. VAIO Y este potrivit pentru toţi utilizatorii care vor să îmbine sarcinile de lucru cu divertismentul oriunde s-ar afla. Eficienţa energetică este asigurată de procesoarele cu voltaj redus Intel (ultra-low voltage). Autonomia standard a bateriei este de 9 ore. În plus, portabilitatea este asigurată şi prin încărcătorul AC de dimensiuni extrem de reduse.

3. Noua serie VAIO W în ediţie Eco
Cu VAIO F beneficiază de procesoare eficiente energetic Intel Atom şi SO Windows 7 Starter Edition. Memoria RAM este de 1GB iar spaţiul de stocare de 250GB. Pe lângă eficienţa energetică, noua serie VAIO reduce semnificativ impactul asupra mediului înconjurător. Aproape 80% din componentele modelelor sunt confecţionate din materiale reciclate, inclusiv carcasa şi suprafaţa palm-rest. Materialele sunt confecţionate din răşini şi policarbonaţi recuperaţi din producerea unităţilor unităţile CD/DVD. În plus, s-a obţinut o reducere cu 35% a documentaţiei printate prin manualul electronic.




Camere foto
Sony se laudă cu noi aparate compacte din seria Cyber-shot colorate şi compacte. Cyber-shot HX5 dispune de senzor CMOS Exmor R, obiectiv G superangular de 25mm şi zoom optic 10x, funcţie Intelligent Sweep Panorama, filmare AVCHD 1080i Full HD, GPS şi busolă, sStabilizare optică SteadyShot cu mod Activ.

Cyber-shot W380 este un model compact şi colorat, cu o rezoluţie de 14,1 megapixeli efectivi, obiectiv f/2.4 G superangular de 24mm şi zoom optic 5x, funcţie Sweep Panorama, plus filmare HD.




Cyber-shot TX7 areun design ultra-subţire, şi are un senzor CMOS Exmor R, obiectiv superangular 25mm, ecran tactil, wide de 8.9cm (3.5?), cu tehnologie TruBlack, funcţie Intelligent Sweep Panorama, filmare AVCHD 1080i Full HD, stabilizare optică activă SteadyShot, Auto HDR.

Segmentul de televizoare şi divertisment pentru acasă este reprezentat de noile televizoare BRAVIA: LX900, HX900, NX800 şi EX700.

Toate televizoarele au un nou design, Monolith, iar modelul LX900 este unul dintre printre primele care beneficiază de noua tehnologie 3D Full HD Sony prin care utilizatorii pot uita de amintirile imaginilor neclare şi ochelarii din carton. Tehnologia 3D Full HD de la Sony utilizează rata de afişare de 200Hz împreună cu tehnologia ochelarilor activi stereoscopici (Active Shutter) pentru a crea sentimentul de adâncime realistă şi imagini 3D grăitoare.




Sony prezintă în 2010 şi noi sisteme de divertisment pentru acasă. Noile sisteme home cinema cu Blu-ray sunt: BDV-IZ1000W; BDV-E370, BDV-E870, BDV-E970W; BDV-F700.

În cele două variante ? sunet pe 5.1 canale şi 2.1 canale ? noile modele dispun de funcţii avansate pentru a crea experienţe audio-vizuale complete. Printre acestea se numără redarea video 3D Full HD, design concept Monolith, în linia noilor modele de televizoare BRAVIA, funcţie BRAVIA Internet Video pentru vizualizare de conţinut online, compatibilitate DLNA prin actualizarea de firmware care facilitează difuzarea de conţinut audio, video şi foto prin reţea, plus tehnologia HD-D.C.S. (Digital Cinema Sound), marca Sony, care creează efecte sonore de cinematograf în mediul casnic.



Noile playere Blu-ray de la Sony, BDP-S770, BDP-S570 şi BDP-S370, aduc o nouă dimensiune divertismentului digital de acasă. Ca şi celelalte produse prezentate, şi aceste playere dispun de aceeaşi linie de design, Monolith, servicii de reţea şi vizionarea conţinutului 3D, funcţia BRAVIA Internet Video care oferă acces la servicii de ?catch-up TV? şi canale video online. Filmele Blu-ray 3D rulează la rezoluţie Full HD.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sony laptop televizor camera foto digitala
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close