Antena 3 CNN High Tech Televizoarele 3D de la Sony, lansate pe piaţa japoneză în iunie

Televizoarele 3D de la Sony, lansate pe piaţa japoneză în iunie

Televizoarele 3D de la Sony, lansate pe piaţa japoneză în iunie
09 Mar 2010   •   16:52

Popularitatea de care se bucură filmele realizate cu ajutorul tehnologiei tridimensionale i-a determinat pe marii producători de electronice să lanseze televizoare 3D. Reprezentanţii Sony au anunţat marţi că, începând cu luna iunie, vor lansa pe piaţa din Japonia televizoare 3D la preţuri ce încep de la 3.200 de dolari.

Versiunile lansate de Sony pe piaţa japoneză sunt cele cu ecrane de 40 de inch (3.200 dolari) şi de 45 inch (3.800 de dolari). În preţ vor fi incluse şi două perechi de ochelari speciali.

În cazul în care cumpărătorul doreşte mai multe perechi de ochelati, acestea pot fi achiziţionate cu 130 de dolari perechea. Transmiţătorul care sincronizează televizorul cu ochelarii 3D costă aproximativ 60 de dolari, informează PC World.

În luna iulie, Sony urmează să lanseze şi televizoarele 3D cu diagonale de 52 şi 60 inch. Potrivit reprezentanţilor companiei, 10% din televizoarele pe care le va vinde anul acesta vor fi 3D.

Trecerea la tehnologia 3D este una lentă, dar sigură, susţin reprezentanţii marilor producători de electronice. Există, totuşi, voci care susţin că televizoarele 3D nu se vor bucura de un succes prea mare întrucât purtarea de ochelari 3D nu este pe placul oamenilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: televizor 3D Sony japonia
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close