Antena 3 CNN High Tech Virusul care vă fură banii după partidele de poker online

Virusul care vă fură banii după partidele de poker online

Virusul care vă fură banii după partidele de poker online
21 Sep 2015   •   12:48

Fanii jocurilor de poker online trebuie să aibă grijă să nu se infecteze cu un virus care s-ar putea să-i coste scump în acelaşi joc îndrăgit, scrie playtech.ro.

Banii nu se câştigă niciodată uşor, iar dacă speraţi să înşelaţi un pic sistemul din partidele de poker online, gândiţi-vă de două ori, pentru că voi s-ar putea să fiţi cei care au de pierdut în final. Cel puţin asta se va întâmpla dacă sistemul vostru de infectează cu un virus care face victime deja de câteva luni şi, din câte se pare, vizează în special persoane din Europa de Est, inclusiv România, care se joacă Pokerstars şi Full Tilt Poker – unele dintre cele mai populare din lume.

Acesta a fost descoperit de curând de către un expert în securitate cu numele Robert Lipovsky, iar modul în care virusul operează a fost detaliat printr-o postare pe blogul www.welivesecurity.com. În principiu, modul în care cineva se poate infecta ţine de descărcarea şi instalarea de diverse programe ce sunt ,,promovate” ca oferindu-vă un avantaj în următoarele voastre partide de poker online. Lista include calculatoare de poker, baze de date cu jucători sau aplicaţii pentru partajat fişiere. În teorie, dacă încercaţi să apelaţi la artificii pentru a deveni mai buni la poker peste noapte, riscurile sunt cât se poate de reale.

Mai multe, pe playtech.ro.

×
Subiecte în articol: poker virus
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close