Antena 3 CNN High Tech Anunțul făcut de WhatsApp pentru toți utilizatorii de iPhone și Android

Anunțul făcut de WhatsApp pentru toți utilizatorii de iPhone și Android

Reprezentanții companiei WhatsApp îi asigură pe toți utilizatorii de iPhone și Android că mesajele lor sunt 100% criptate.

Anunțul făcut de WhatsApp pentru toți utilizatorii de iPhone și Android
Sursa foto: pixabay.com
de Silvia Preda    |    22 Aug 2022   •   19:47

WhatsApp folosește sistemul de criptare end-to-end. Criptarea end-to-end este o metodă de comunicare securizată. Acest lucru înseamnă că mesajele sunt vizualizate doar de destinatari și expeditori.

Sistemul de criptare end-to-end împiedică terții să acceseze date în timp ce sunt transferate de la un sistem sau dispozitiv la altul. Mesajele, fotografiile, videoclipurile, mesajele vocale, documentele, actualizările de stare și apelurile pot fi văzute doar de către destinatar și expeditor.

Ce înseamnă criptarea end-to-end a WhatsApp

În momentul în care un utilizator trimite un mesaj pe WhatsApp, acesta pune un lacăt, iar mesajul poate fi deschis doar de cheia destinatarului. Toate acestea se întâmplă automat, iar utilizatorii nu trebuie să activeze nicio setare specială.

WhatsApp pregătește noi schimbări pentru toți utilizatorii. Veţi putea scăpa din situațiile jenante

WhatsApp va permite utilizatorilor săi să părăsească grupurile fără a-i notifica pe ceilalţi membri şi să controleze cine poate vedea când sunt online.

"Vom continua să creăm noi modalităţi de a vă proteja mesajele şi de a le păstra la fel de private şi sigure ca şi conversaţiile faţă în faţă", a declarat Mark Zuckerberg, CEO al Meta, compania care deţine WhatsApp.

WhatsApp va permite părăsirea discretă a grupurilor

În prezent, când un utilizator părăseşte un grup apare o notificare în partea de jos a conversaţiei prin care ceilalţi membri ai grupului sunt informaţi de acest lucru.

×
Subiecte în articol: WhatsApp mesaje securizate
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close